top of page
NYTT PÅ MERYL
På den här sidan - NYTT PÅ MERYL - kommer jag löpande att skriva om sådant som är spännande för mig, mina hundar och mitt liv. Den här versionen av hemsidan är ny och jag kommer förhoppningsvis att lägga till mer innehåll allteftersom.  

2018 04 28

I Västerås dömde BennBlidh von Schedvin borzoierna. Jag har ställt många cockrar för Benny och har stor respekt för hans bedömning. Lite nervöst att komma med en ny ras men allt gick väldigt fint. Borscana Open Skies blev 2:a BT slagen av sin gamla kennelkompis Borscana Sukhoi Flanker som sedan blev BIG och slutligen BIS 4. Det var rätt ok att bli slagen av den tiken! Ett reservcert blev det. Fick förmånen att vara med i gruppfinalerna i kennel Borscanas uppfödargrupp och även det gick på bästa sätt - BIS 4. 

20180407-08

Vilken helg! Sundsvall Svenska Vinthundsklubben den 7/4, domare Christophe Coppel, Frankrike och SKK den 8/4, domare Ian Finney, Irland. Borscana Open Skies fick cert och blev BIM båda dagarna. Dessutom blev hon BIS Junior första dagen.Brorsan Borscana Nimbostratos blev BIR båda dagarna + BIS första dagen och Grupp-2 andra, så det var helt ok! Jag behöver nog inte nämna hur glad jag var. Tack uppfödarna Lize och Richard, alla vänliga människor på plats och via Facebook. Fotona är från första dagens utställning med tillhörande rosetter.

bottom of page