AKTUELL KULL

Den 11 januari 2021 parades Meryl Black Mohair med Flushpoint What a Risk. Valparnas stamtavla kan ses här:  Stamtavla valpar efter Lilla Mo och Tom. Båda föräldrarna är ögonlysta och höftledsröntgade (A-A) utan anmärkning. Om allt går som vi hoppas, dvs att Lilla Mo blir dräktig och får fina valpar, beräknas födseln till den 15 mars med leverans tidigast 10 maj. Om du är intresserad av en valp från den här kullen är du välkommen att höra av dig på mail (maria.mullersdorf@meryl.se) eller telefon (0708-200 930). Observera att innan valparna är födda kan inga löften om valp ske. Tidigare valpköpare där det fungerat väl, är alltid i prioritet. 

Den 24 februari vågar vi hoppas på att Lilla Mo med största sannolikhet är dräktig.

 

Den 15 mars födde Lilla Mo sex stycken tjocka och starka valpar. Det blev 3 tikar och 3 hanar - alla svarta. Allt gick bra och Lilla Mo visar sig vara en väldigt duktig mamma. Dessvärre förlorade vi en tik som efter ett dygn visade sig äta allt sämre och tynade bort för att slutligen ge upp efter två dagar, trots olika ansträngningar för att hjälpa henne tillbaka. Nu är det således två tikar och tre hanar kvar som verkar otroligt starka och alerta. Alla valpar är placerade varför inga finns tillgängliga.

 

Jag vill tacka alla trevliga människor som visat intresse och önskar att jag hade haft många, många fler valpar att fördela. Om det skulle bli något återbud, lägger jag ut det på denna hemsida. 

Flushpoint What a Risk (Tom)

Lilla Mo valpar 20210315.jpg
Lilla Mo med sina nyfödda valpar
Flushpoint what a risk Tom jan 21b.jpg

Meryl Black Mohair (Lilla Mo)

Lilla Mo 20210117web.jpg
17856576977332022.jpg
Lilla Mo ute på en lite träningsrunda
 PLANERADE KULLAR

Förutom ovanstående kull är inga andra kullar planerade 2021